fbpx
Asset 1

Studentët tanë, përfitojnë nga përvoja praktike!

Më shumë se thjesht ‘mësime’, në Gen Z jemi kujdesur që të bëjmë një përzgjedhje interaktive të formateve unike të të mësuarit, të ofruara përmes mjeteve praktike, videove, podkesteve, webinareve dhe praktikës profesionale.

Generation Z Academy

Trajnimet

Generation Z Academy - Digital Marketing

Digital Marketing Bootcamp

Benefitet e marketingut digjital i shohim çdo ditë. Ky trajnim i dedikohet atyre që dëshirojnë të mësojnë bazat e marketingut digjital, të njohin platformat që mund ti përdorin dhe ti kuptojnë termet dhe veglat që janë në dispozicionin e tyre.

Si ta adaptojmë Marketingut Digjital për nevoja të biznesit

Çka janë Social Media Ads

Cilat janë veglat për Marketing Digjital

Platformat e Marketingut Digjital

Si të përpilojmë strategji për Marketing Digjital

Social Media Management

Bëhuni pjesë e trajnimeve tona për Social Media Management dhe mësoni të përpiloni strategji efektive të rrjeteve sociale, definoni buxhete të investimeve e krijoni përmbajtje efektive që do të ju vendosë juve dhe biznesin tuaj në një nivel tjetër.

Mësoni bazat mbi platformat

Definoni dhe kuptoni audiencat

Krijimi i planeve punuese

Organizimi, krijimi dhe publikimi i përmbajtjes

Përpilimi i buxheteve për investime

Lansimi, menaxhimi i kampanjave dhe reklamave me pagesë

SEO

Mësoni si të listoni faqen tuaj në Google dhe makinat e tjera kërkuese. Ky trajnim interaktiv përveç të tjerash ju mëson  përfitimet e optimizimit për makina kërkuese, veglat që duhet përdorur dhe benefitet direkte në biznes.

Çka është SEO

Ndikimi i SEO në biznes

Krijimi i strategjisë për optimizim

Hulumtimi për fjalët kyqe (keyword)

Implementimi i fjalëve kyqe

Planifikimi për zhvillim të SEO

Generation Z Academy - Graphic Design

Graphic Design

Mësoni gjithçka ju duhet për ta kthyer hobin tuaj në profesion. Duke filluar nga bazat e dizajnit grafik, veglat e aplikacionet, konceptet e dizajnit grafik, adaptimet për nevoja të ndryshme e shumë tema të tjera do të keni mundësi ti ndjekni në këtë trajnim.

Veglat e dizajnit grafik

Bazat e Adobe Photoshop, Illustrator dhe Indesign

Dizajni digjital dhe dizajni për print

Tipografia, zhvillimi dhe përdorimi

Dizajnimi i logos dhe identitetit

Benefitet nga trajnimet

Certifikatë

Pas përfundimit të trajnimeve, pjesëmarrësit do të pajisen me certifikata për modulin përkatës

Mundësi punësimi

Falë partnerëve, studentëve të Gen Z do t’u ofrohet mundësi punësimi pas përfundimit të trajnimeve.

Referencë në bazë të moduleve

Përvec projekteve që studentët do ti realizojnë gjatë trajnimeve, Gen Z do të ju ofroj edhe letër referencë.

Përkrahje deri në 12 orë shtesë pas trajnimit

Ligjeruesit në Gen Z, do të kujdesen që të ju përkrahin edhe pas përfundimit të trajnimeve.

Online ose në klasë : Përshtatni trajnimet në formën që juve ju duhet

Online ose në klasë

Ju jeni ata të cilët vendosni se si do t’i ndjekni trajnimet tuaja. Një gjë është e sigurtë, online apo në klasë me trajnimet e Gen Z ju do t’i çoni aftësitë tuaja në një nivel tjetër. 

Ne gjithmonë kujdesemi që trajnimet të ofrohen me kualitet të lartë dhe pa pengesa edhe për ata që nuk mund të jenë fizikisht në klasë.

 

%

e studenteve tanë janë në marrëdhënie pune pas përfundimit të trajnimeve

Na kontaktoni

Shfrytëzoni formën më poshtë për të na kontaktuar.

na telefononi

Na shkruani